Den första nationella workshopen den 15 maj 2017. Missa inte!

Nationell workshop 1: ”ATT FÖRSTÅ SITUATIONSBASERAD BROTTSPREVENTION: TILLBAKA TILL GRUNDERNA MED FOKUS PÅ DAGENS OCH FRAMTIDENS UTMANINGAR”

Nätverket SÄKRAPLATSERs första nationella workshop kommer att äga rum på KTH, den 15:e maj 2017. Vi kommer att fokusera på kunskaper som vi behöver innan vi sätter igång arbetet med situationsbaserad brottsprevention, med andra ord, kartläggning & analys.

Det är viktigt att alla kommer förberedda inför workshopen. För att kunna få ut det mesta från dagen föreslår vi att ni läser materialet i förväg. Nedan hittar ni både programmet och länkar till läsningen inför workshopen.

Läsning inför workshopen

Om du vill läsa vidare, titta på referensläsningen nedan:

Program Nationell Workshop + Läsning (pdf)

Tid: 8.30 – 17.00

Plats: KTH Salongen, Osquars backe 31

Få platser kvar. Anmälan är bindande. Anmäl dig nedan senast 10:e maj:Kommentera